Vores tilgang

Tid til at handle

Der er mange bæredygtige ambitioner i disse år, og i sidste ende handler det om at gøre noget ved dem. Velkommen til Coops ansvarlighedsstrategi, der sætter fokus på handling nu.

”Tid til at handle” indeholder 12 fokusområder, der er udviklet sammen med de danske forbrugere, og som sætter retningen for en grønnere og bedre fremtid – drevet af det du og jeg putter i kurven, når vi er nede og handle.

 

Vi har inddelt vores 12 fokusområder i 3 overordnede kategorier:

FOR DIG OG DIN FAMILIE - der handler om alt det nære, og det der betyder noget for dig og din familie i hverdagen. Vi vil skabe fundamentet for, at du kan leve sundt i en travl hverdag, har mulighed for at vælge økologi og undgår at udsætte din familie for farlige kemikalier og skadelige stoffer fra dit dagligvareindkøb.

FOR FÆLLESSKABET- der handler om det samfund, vi alle er en del af. Vi vil varetage interesserne for fællesskabet, lokalsamfundet og både mennesker og dyr. Og vi bidrager til at styrke forbrugerejerskabet, det lokale liv og dyrevelfærden.

TIL NÆSTE GENERATION - der handler om dit, mit og Coops aftryk i verden – både nu og i fremtiden. Vi vil efterlade en planet i balance til de næste generationer, og derfor vil vi bestræbe os på at være Danmarks mest bæredygtige dagligvarekæde.

 

Klik her for at læse mere om vores mærkesager og 2025-mål.